Nederland | Griekenland

Konpoli levert fotoalbums aan de professionele fotograaf!

Al onze producten worden met de hand gemaakt in ons atelier in Griekenland, Thessaloniki. Vanuit Griekenland worden de producten direct naar jou - of white label naar je klant- verzonden.

Ik ben Annelies Bosch, mede eigenaar van Konpoli. Samen met Lotte zijn wij dagelijks te vinden op ons Nederlandse kantoor in Dokkum.

We zijn een informeel bedrijf en we houden van korte lijntjes. Heb je vragen? Bel of mail gerust!

Welkom bij het leukste kantoor voor de professionele fotograaf!
Hoi ik ben Lotte en dit bankje is mijn meest favoriete werkplek 😉
Hi! Ik ben Annelies en duik het liefste weg voor een foto 😉
We zijn gek op bloemen en planten en vullen het liefst het hele kantoor ermee!

Meer dan albums

Al jouw fotografie verdient het om op een mooie manier afgeleverd te worden. Naast albums bieden we ook gift- en passe-partout boxen aan. Ook kun je de prints en passe-partouts los kopen.
Voor het bewaren van je albums hebben we prachtige albumboxen.

Handgemaakt

Vakwerk. Persoonlijk contact en goede service.

The sky is the limit.
We hebben een standaard collectie gemaakt, maar aanpassingen op al onze huidige albums zijn mogelijk. Doordat wij alles met de hand maken zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je klant haar trouwjurk als omslag? Gaan we regelen!

Tussen onze prints gebruiken we PVC, zo garanderen we dat je album zo vlak blijft als dat je deze ooit binnen kreeg. Al onze producten zijn uniek, net zoals jouw fotografie!

We zijn altijd op zoek naar de mooiste materialen en kleuren. Gaan met de tijd mee maar zorgen er ook voor dat ze tijdloos zijn. Zoek je iets wat niet op deze pagina te vinden is?