Hulp nodig?

Wanneer je voor het eerst bij een nieuwe leverancier bestelt is het altijd even wennen!
Daarom helpen we je graag op weg. We leggen je graag het bestelproces uit.

Op onze website zie je een collectie van albums en fotoproducten. De prijzen zijn pas zichtbaar nadat je bent ingelogd.
Al onze foto albums hebben dezelfde inhoud, die heerlijke dikke bladen van 1 mm dik pvc. De prijs is inclusief 15 spreads. Ook als je kiest voor minder spreads dan blijft deze prijs gelijk.

Ben je op zoek naar kleine foto albums met maximaal 8 spreads, dan is ons Nano mini album perfect voor je!

Wanneer je een fotoalbum bestelt, dan let je vooral op de vormgeving van de kaft.
Wil je een foto op de voorzijde, wil je stiksels rondom het album? Of zoek je juist een album met kant? Wanneer je op een product klikt, dan vind je onderaan meer informatie over het product.

Onze fotoalbums bevatten standaard een schutblad, dit is de eerste spread die je ziet na het openen van je album, je hebt keuze uit papier of linnen.
Ons Elani en de Nano fotoalbums hebben geen schutblad, hier begint je album direct met je eerste aangeleverde spread.

Ontwerpen

We raden je graag een aantal design software programma’s aan om je album in op te maken: Smartalbum Pixullu, Fundy en Albumstomp.

Wil je liever geen abonnement of programma aanschaffen dan kun je ook je ontwerp opmaken in Photoshop of illustrator, de juiste aanlever formaten vind je hier.

Bij het wegschrijven van je spreads is het belangrijk dat je dit in de juiste volgorde doet. Het liefst ook in combinatie met je projectnaam zodat eventuele fouten voorkomen kunnen worden.

Begin met de naam van de projectnaam (bijv: Ruben-Sandra) en begin daarna bij _001, _002, _003, enzovoort.

Levertijd & factuur

Na 24 uur zijn wijzigingen niet meer mogelijk en starten we met je order. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een factuur, deze wordt verzonden vanuit Griekenland. Controleer deze zorgvuldig en laat het ons direct weten als er toch iets niet juist lijkt.

Met zo’n 2 tot maximaal 3 weken is je order gereed voor verzending. (uitzondering op de Nano minialbums en prints met een snellere levertijd).

Zorg dat ondertussen je factuur betaald is, anders kan het voorkomen dat je order vertraging oploopt.
Rechtsboven op de factuur vind je ook de uiterste verzenddatum. Op het moment van verzending wordt je op de hoogte gebracht via de mail en/of sms. Een dag later wordt je order aangeboden door de DHL.

Je order wordt direct naar jou verstuurd. Ook kun je kiezen voor white label verzending. Dan sturen wij je pakket zonder logo’s en zonder factuur direct naar jouw klant. 

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!