De aftrap in de ochtend was met de lezing van Nadia en haar Amazing albums training. Want hoe belangrijk is het om een album met herinneringen te leveren waarin jij de controle houdt over het album proces.

Tijdens een heerlijke lunch was er ruim de tijd om elkaar te ontmoeten. Hierna werden we geïnspireerd door William Rutten. “Elke foto heeft een verhaal ervoor en een verhaal erna”, en deze verhalen waren een genot om naar te luisteren! Deze dag werd gehost door de altijd enthousiaste en energie Carina Roemers.
In de middag heeft Joram Krol niet alleen indruk gemaakt met zijn eerlijke verhaal maar ook iedereen in beweging gezet door live een foto te maken van Joseph. Met prachtige foto’s op de beamer en de woorden ‘Je succes ligt in de volgende generatie” heeft Joram zeker indruk gemaakt.

We sloten deze bijzondere dag met een borrel. Wij kijken terug op een dag waar een ieder nieuwe mensen heeft leren kennen, vriendschappen zijn ontstaan, oude bekenden werden ontmoet en waar alle tijd was om onze producten te kunnen bekijken. Wat hebben we genoten van deze 3 fantastische sprekers en van jullie.

Tot volgend jaar!