Konpoli seminar volledig gericht op jou als fotograaf

Deze dag staat in het teken van fotografie, albums en upselling. Deze dag word je geïnspireerd, gemotiveerd en ga je naar huis met nieuwe inzichten. Hier wil je bij zijn!

We hebben 3 fantastische sprekers: By Nadia, William Rutten en Joram Krol.

Tijdens een lekkere lunch kun je onze prachtige producten bekijken. Ook is er genoeg ruimte om kennis te maken met ons en al je vragen te stellen. We sluiten deze dag af met een gezellige netwerkborrel.

Programma

9.30 – 10.30 uur Inloop
11.00 uur Start
11.00 – 12.00 uur By Nadia
12.00 – 13.00 uur Lunch
13.30 – 14.30 uur William Rutten
14.30 – 15.30 uur Pauze
15.30 – 16.30 uur Joram Krol
16.30 – 17.30 uur Win een album & Netwerk borrel

Informatie

Datum: Maandag 22 april 2024
Locatie: Carlton President Hotel, Floraweg 25, Utrecht
Prijs: € 45,- excl. administratiekosten
Parkeerinformatie: Gratis parkeren, route auto
OV: Bushalte Zonnebaan, route openbaar vervoer

Koop hier je ticket

Over de sprekers

By Nadia

Je hebt ongetwijfeld gehoord over de Amazing Album training van Nadia, een begrip onder de bruidsfotografen. Nadia ontwikkelde een strategie voor het designen & verkopen van albums. Maar dan wel 100% feel-good, met veel liefde voor haar klanten en met respect voor hun portemonnee. In haar presentatie geeft ze je onder andere:
  • Tips & tricks over hoe je jouw money mindset kunt hacken. Zodat je je nooit meer awkward hoeft te voelen als je jouw bruidspaar een prachtig dik album wilt verkopen – met bijbehorend prijskaartje.
  • De kern van haar Amazing Albums strategie. Waarmee het super simpel en haalbaar is om meer te verdienen met je bruidsalbums.
  • Inzicht in haar financiële cijfers qua albumverkoop. Zo zie je wat er mogelijk is, als je maar weet wat je doet!
  • Een sneak peak van haar nieuwste albumproject voor moeders.

William Rutten

William Rutten heeft naam gemaakt als een gerenommeerde portretfotograaf en heeft gewerkt met talloze bekende Nederlandse en internationale persoonlijkheden.
William staat bekend om zijn kenmerkende stijl en het vermogen om de essentie van zijn onderwerpen vast te leggen.
Daarnaast heeft hij deelgenomen aan verschillende tv-programma’s en als jurylid gefungeerd in fotowedstrijden. Zijn passie voor fotografie heeft hij ook overgebracht op het grote publiek door zijn betrokkenheid bij diverse media-uitingen.

Joram Krol

Intense en krachtige portretten; dat zijn de beelden van Joram Krol. Joram is autodidact en werkt in totale vrijheid. De foto’s ontstaan niet vanuit een vooropgezet plan, maar Joram probeert zich te verplaatsen in de leefwereld van de mensen die voor zijn camera staan. Joram maakt geen foto’s op verzoek en hij beslist zelf wat hij doet, ook als hij in opdracht werkt. Laat je inspireren door zijn portretten en werkwijze.

Website: Joram Krol

Yes, ik ben erbij!

Wil je ons eerst nog iets vragen voor je een ticket boekt?

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hoe kunnen we je helpen?