Winkelwagen

Wij zijn gek op fotografie en dan vooral in een handgemaakt Konpoli album!

Aftermovie Seminar 2018

Het wordt een dag vol inspiratie, motivatie en nieuwe inzichten. We gaan luisteren naar 4 te gekke sprekers/fotografen. Zij delen graag hun kennis en expertise met jou! Je gaat collega fotografen ontmoeten, netwerken en natuurlijk kun je onze producten bekijken. Verder zijn er deze dag ook nog leuke prijzen te winnen!

Ben jij professioneel fotograaf? Kom dan vooral naar dit gezellige event in Utrecht waar je gemotiveerd en geïnspireerd raakt. Waar mensen met dezelfde passie elkaar ontmoeten en waar je nieuwe mensen kunt leren kennen.

In 2023 bestaat Konpoli 10 jaar dus nodigen we je zeker uit om deze middag af te sluiten met een hapje en een drankje.
13.00 uur inloop
13.45 – 17.00 uur Sprekers:
Sander van Mierlo & Dianne Bouman | Marketing en Sales
Marnix de Stigter | Creëer je eigen onderscheidende stijl in je editing
Gwendolyn Pieters | Living by design, inzicht in Human Design
17.15 uur | borrelen
 
Wanneer:
23-3-2023
Waar:
Kanaal30
Adres:
Kanaalweg 30, 3526 KM Utrecht

 

WIL JIJ DIT EVENT NIET MISSEN? KOOP HIER JE TICKET

Let op: Dit evenement is alleen toegankelijk voor de professionele fotograaf die als zodanig staat ingeschreven bij de KVK en/of belastingdienst. Indien dit niet het geval is, heeft Konpoli het recht om het ticket te weigeren zonder teruggave van de kosten. De prijs is excl. 1,- euro administratiekosten per order.
Bij deelname aan het seminar krijg je 25,- euro in de vorm van een korting retour op je eerstvolgende order na het seminar. Dit is niet overdraagbaar. Bij twijfel; bel of mail gerust.

1 Reactie

Laat een reactie achter