Winkelwagen

Fijne feestdagen

De feestdagen komen eraan en wij gaan er niet uit zonder jullie fijne kerstdagen te wensen. Voor ons -en voor jou waarschijnlijk ook 😉 -is het een bizar drukke periode geweest.We zijn onwijs blij dat we alle kerstorders op tijd hebben kunnen afleveren. Voor nu wensen we je ontzettende fijne kerstdagen en een gezond & gelukkig 2023!

Groeten, Lotte & Annelies

Ons atelier heeft tussen kerst en oud & nieuw een aantal losse vrije dagen dus je factuur kan iets langer op zich laten wachten.


Persoonlijke noot: 
Voor het eerst heb ik tijdens de kerstdrukte meegelopen in Griekenland. En er is zo hard gewerkt! Met man en macht, met uitdagingen die allemaal opgelost werden. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zo blij en trots ben op het team dat wij hebben. 

Tijdens de kwaliteitscontrole word je ook bewust van het feit hoeveel plezier en mooie herinneringen er zijn, maar ook veel verdriet. Al deze herinneringen worden vastgelegd in een fysiek album. Zo waardevol! 

Groeten, Annelies


| SEMINAR | Save the date

 

We hebben het voornemen om volgend jaar weer ons seminar te organiseren. Achter de schermen zijn we hier al druk mee bezig. We kunnen er nog weinig over zeggen maar…….. Save the date:
23-03-2023

                                                                                                                                                                                                                         Aftermovie Konpoli Seminar 2018

Tussen Kerst en oud & nieuw

Het kantoor in Dokkum sluit ook even de deuren. De e-mail zal 2 januari weer worden beantwoord. Telefonisch zijn we wel bereikbaar voor dringende vragen.

Laat een reactie achter