Winkelwagen

David Speltdoorn van David Speltdoorn Fotografie miste een stoer en industrieel album in onze collectie. Beton in combinatie met laser graveren. We zijn ontzettend blij dat we dit album aan onze collectie kunnen toevoegen.

Op ons seminar afgelopen december hebben we een ontwerp wedstrijd gelanceerd. Iedereen kon zijn/haar eigen ontwerp inleveren, uit deze inzendingen hebben we 3 winnaars gekozen. Deze 3 ontwerpen zullen worden toegevoegd aan onze Konpoli collectie en de winnaar krijgt zijn of haar eigen ontwerp thuis gestuurd.

Verder is een donkergroen leder gebruikt, dit is een nieuwe kleur uit de Nairobi serie.

Je vindt dit album onder de naam Doran.

Dit beton look album heeft een ruig karakter. Door de speciale techniek van verven is er een beton look over een houten cover gecreëerd. Hierdoor is een combinatie met graveren prachtig omdat dan de oorspronkelijke houtkleur weer tevoorschijn komt. De kleur is een prachtige soft grey. Het album behoudt een wat ruig karakter door de grove korrel die door de verf verwerkt is.

Als laatste kreeg het album een matte varnish.

Mat for-the-looks en de beschermlaag zodat het zo goed mogelijk bestand is tegen beschadigingen. We hebben gekozen voor een rechte rug die dit album nog net een tikkeltje stoerder maakt! De laser gravering is een extra optie in het bestelformulier.

3 Comments

Laat een reactie achter